Instagram Reels online downloaden

Download je favoriete Instagram reel en -video op je apparaat in eenvoudige stappen met Instagram Reels online downloaden. Snel en eenvoudig hulpmiddel.

Wil je Instagram-reelvideo downloaden op je apparaat? Raad eens! Onze tool maakt het heel eenvoudig. U kunt rollen converteren naar mp4 met 30 seconden.

Onze tool is het meest betrouwbare platform om insta-reels op je pc, tablet of mobiel op te slaan. Onze tool geeft je de mogelijkheid om mp4-video uit Insta Reels te halen . U kunt de haspel in zeer hoge kwaliteit converteren.

Het belangrijkste doel van het bouwen van een online downloadertool voor Instagram-rollen is dat Insta geen functie heeft om video’s online op te slaan.

Voorbeeldlink – https://www.instagram.com/reel/CUWehe6pCDF/

Hoe Instagram Reels Video online te downloaden

Een zeer eenvoudig te gebruiken tool om een ​​haspel te downloaden zonder enige moeite. Dus, willen jullie weten hoe je haspels kunt downloaden, mis dan niet om de onderstaande stappen te lezen –

Stap 1e

Open www.instagram.com en log in op uw account

How to download  Instagram Reels video

Stap 2e

Selecteer uw Reel die u wilt downloaden. Kopieer op 3 puntjes en kopieer link.

Stap 3e

Open de downloadertool voor tech-learning Instagram-rollen. Klik op plakken vanaf de knop Klembord en klik op de knop Downloaden. 

Stap 4e

Nu moet je de videokwaliteit selecteren. Je hebt twee SD en HD. Als je video van hoge kwaliteit wilt, klik dan altijd op de HD-knop.

Stap 5e

Na het selecteren van het formaat. Tik op “Download” en uw Reel-video zou op uw apparaat staan.

Waarom onze tool gebruiken om Instagram-rollen te downloaden?

Onze tool is het meest betrouwbare platform om Instagram-rollen op je pc, tablet of mobiel op te slaan. Onze tool geeft je de mogelijkheid om de mp4-video-URL voor je video’s te extraheren. Met behulp van onze downloader kunt u rollen in zeer hoge kwaliteit converteren. Het belangrijkste doel van het bouwen van deze online tool voor het downloaden van Insta-reelvideo’s is dat Instagram geen functie heeft om video’s online op te slaan.

Ondersteunde websites

We bieden deze online video-downloadtool aan. Voer gewoon een video-URL in en onze tool zal uw video downloaden.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/thetechl/public_html/video-downloader/wp-includes/functions.php on line 5279